Tag på '3 dage med Madskoler' i efterårsferien

Tag på '3 dage med Madskoler' i efterårsferien

’3 dage med Madskoler’ er navnet på en 3-dages madaktivitet for børn i alderen 8-12 år, hvor de kan få gode, sjove og lærerige oplevelser oplevelser med mad. I efterårsferien afholdes omkring '3 dage med Madskoler' omkring 30 steder. Skal du med?

Fokus på '3 dage med Madskoler' er mad, madlavning og madglæde - og masser af hygge samt socialt samvær. Konceptet er en lillesøster til populære Madskoler, der har til formål at give børn sjove, lærerige og aktiverende oplevelser med mad.

”På ’3 dage med Madskoler’ er der lidt mindre fokus på undervisning set i forhold til sommerferiens Madskoler. I stedet ligger fokus på madlavning, sjov og hygge,” fortæller Line Munk Damsgaard, der er landsdækkende Madskolekoordinator og ernæringschef i Landbrug & Fødevarer.

 

Kartoflen, ægget og æblet
Madprogrammet til efterårsferiens kulinariske oplevelse har fokus på 3 fødevarer – nærmere bestemt kartoflen, ægget og æblet, som hver har fået deres helt egen dag. De præcise aktiviteter og lege på de enkelte skoler, bestemmes af de frivillige.

”Alle Madskoler er baseret på frivillig arbejdskraft. Det er hele grundlaget for, at Madskoler kan eksistere. Det er vigtigt for os, at de frivillige har medbestemmelse og føler ejerskab – derfor har vi valgt at lade nogle dele af programmet være åben, så de frivillige kan planlægge det, de synes er særligt sjovt,” fortæller Line Munk Damsgaard.

 

Tilmelding til efterårsferien