Find en Madskole til dit barn

Find en Madskole til dit barn

Princippet for oprettelsen af Madskoler er, at vi afholder Madskoler, hvor der er nok frivillige, som ønsker at være med.

 

 

Find en Madskole


2680, Solrød Strand, Uglegårdsskolen, uge 8, 3 dage med Madskole Venteliste
4773, Stensved, Kulsbjerg Skole, afdeling Stensved, uge 7, 3 dage med Madskole Tilmeld
6800, Varde, Horne Skole, uge 7, 3 dage med Madskole Tilmeld
6830, Nr. Nebel, Blaabjergskolen, afdeling Nr. Nebel, uge 7, 3 dage med Madskole Venteliste
9760, Vrå, Vejby Kulturhus, uge 8, 3 dage med Madskole 2 pladser tilbage Tilmeld

5 hurtige om Madskoler

Madskoler afholdes typisk i tidsrummet 9.00-15.30 mandag til fredag. Fredag afsluttes ugen med forældrebesøg.


Vores frivillige instruktører møder typisk ind ½-1 time inden børnene kommer og går tilsvarende ½-1 time efter.

JA! Er en skole fuldt booket, Har du mulighed for at skrive dig op på ventelisten. Vi gør dog opmærksom på, at det er meget sjældent at vi oplever at få afbud til en skole.

Aktiviteter og opskrifter er målrettet børn i alderen 8-12 år (på Ungdomsmadskoler unge i alderen 13-15). Ligeledes skal aldersgrænsen sikre en homogen børnegruppe. Man skal som udgangspunkt være inden for aldersgrænsen for at komme på Madskole, men enkelte Madskoler vælger at gøre undtagelser. Hvis du gerne vil have et barn med, der er yngre/ældre end den officielle aldersgrænse, skal du kontakte os på madskoler@4h.dk inden du tilmelder dit barn! Vi kontakter instruktørerne på den enkelte skole og melder deres svar tilbage til dig. Instruktørerne bestemmer suverænt, om de ønsker at tillade børn uden for aldersgrænsen.

Alle Madskoler er baseret på frivillig arbejdskraft. Hvor i landet, vi afholder Madskoler, er derfor afhængig af, hvor vi kan finde frivillige til at stå for skolerne. Alle Madskoler registreres her på hjemmesiden så hurtigt, som vi har de frivillige på plads. Hvis man ønsker direkte besked, når der oprettes en ny skole i ens eget lokalområde, kan man tilmelde sig vores gratis mailservice i boksen forneden.

Alle der ønsker at give børn en god oplevelse med mad, måltider og sundhed er velkomne som frivillige på Madskoler. Det kræver ingen særlig uddannelsesmæssig baggrund eller specifikke kompetencer at være frivillig på Madskoler – lysten er det vigtigste! Det er dog et krav, at der kan fremvises en ren børneattest. Læs mere om det at være frivillig her.