Glædelig jul og godt nytår fra Madskoler

Glædelig jul og godt nytår fra Madskoler

2020 nærmer sig med hastige skridt, og I kan tro, at vi glæder os til et helt nyt Madskoleår, hvor vi forhåbentlig får en masse af jer at se (igen). 17.12

 

2019 har været et fantastisk år hos Madskoler! Med næsten 2000 børn og knap 120 Madskoler har vi virkelig fået lavet en masse dejlig mad og skabt en masse madglæde. Vi nåede en milepæl på 25.000 Madskolebørn, og vi glæder os til at se tallet stige i 2020.

 

Hos Madskoler glæder vi os virkelig til det nye år, og de spændende ting, det bringer. Vi er nemlig i fuld gang med at forberede materialerne til sommerens Madskoler: Et helt nyt hæfte med fantastiske opskrifter er ved at blive færdiggjort, og ugeprogrammet er også ved at tage form med en masse sjove og lærerige aktiviteter til børnene. 

 

Vi håber, at rigtig mange af jer derude har lyst til at være med hos Madskoler (igen) næste år. Allerede den 1. januar kan man tilmelde - eller gentilmelde - sig som frivillig instruktør, så husk at prikke jeres ven, kollega eller søster på skulderen, for så er der større chance for, at vi kan få oprettet en Madskole i jeres by. 

 

Og til alle de madglade børn, der gerne vil på Madskole til sommer, så er det med at sætte kryds i mors og fars kalender! Den 18. marts er det muligt at tilmelde sig de første Madskoler, når de bliver lagt op på hjemmesiden mellem kl. 10 og kl. 15.

Er der ikke en Madskole i din by? Bare rolig: Vi opretter Madskoler løbende frem mod sommeren i takt med, at der kommer flere frivillige. Så hvis I tilmelder jer vores emailservice, får I en mail, når der bliver oprettet en Madskoler nær jer.

Vi kan slet ikke vente til et nyt og sjovt Madskoleår og en masse fantastiske oplevelser og Madskoler sammen med jer alle sammen. Må I have en glædelig jul og et godt nytår - vi ses i 2020!