MADBOGEN 2016 er nu online!

MADBOGEN 2016 er nu online!

Endnu en sommer med Madskoler betyder endnu en Madbog. Hele sommeren har 122 Madskoler rundt omkring i Danmark lavet lækre, nærende og velsmagende retter fra Madbogen 2016. Opskrifterne er udarbejdet af Landbrug & Fødevarer, 4H og REMA 1000, og målrettet børn i alderen 8-12 år.

 

I skolekøkkenerne landet over har der været travlt. Madskolebørn og frivillige instruktører har kogt, stegt, snittet grøntsager og arbejdet hårdt, men heldigvis har der også været tid til sjov og ballade. Madbogen 2016 har været omdrejningspunktet for Madskolerne, og samtidig har børnene haft rig mulighed for selv at tilføre retterne noget ekstra. Især i forbindelse med et af årets Madskoletemaer, ’madspild’, blev børnenes kreativitet sat på prøve. Her blev opskrifter som ’Æggesurprise’ brugt i stor stil.

 

Madbogen 2016 indeholder opskrifter, som både er sunde og nærende, men der er også plads til søde indslag som ’Pigernes blåbærmuffins med jordbærsalat’.
Som noget nyt indeholder Madbogen 2016 også siderne ’Vidste du… ‘, hvor man kan læse og lære en masse om blandt andet grisen, mælken, ægget og nøglehullet.

 

Madbogen 2016 er nu tilgængelig online for alle interesserede. Så hvis du kunne tænke dig at forkæle dine forældre og venner med skønne og lækre retter, kan du finde Madbogen 2016 via linket herunder. Rigtig god fornøjelse!

Download: Madbogen 2016 her