Ny ambassadør for Madskolerne

Ny ambassadør for Madskolerne

Direktøren for Komiteen for Sundhedsoplysning, Charan Nelander, er Madskolernes nye ambassadør. Læs hvorfor Charan har sagt ja til ambassadørposten samt om muligheden for at vinde Mit Kokkeri.

 

Charan Nelander har til vores store glæde sagt ja til at blive Madskoleambassadør. "Madskolerne er et af de rigtig gode initiativer, hvor børnene finder ud af, at det er sjovt at være i køkkenet, og forældrene finder ud af, at langt de fleste børn vil og kan selv – uden at brænde køkkenet af," skriver Charan Nelander i sin begrundelse for at have takket ja til ambassadørposten. Charan har samtidig med hans ambassadørpost sat 10 skønne kogebøger "Mit Kokkeri" på højkant blandt Madskolernes Facebookfans.

 

Se hele Charans begrundelse for at have takket ja til ambassadørposten her.

 

Konkurrence

Charan og Komiteen for Sundhedsoplysning har foræret Madskolerne 10 eksemplarer af kogebogen Mit kokkeri.  Mit kokkeri har til formål at pirre børns nysgerrighed omkring madlavning gennem inspiration, motivation, duft, smag og gode råvarer. Opskrifterne er udvalgt på baggrund af skoleelevers erklærede yndlingsretter.

De 10 eksemplarer af Mit Kokkeri sætter Madskolerne nu på højkant blandt vores Facebookfans. Alt hvad du skal gøre for at vinde en af bøgerne er at fortælle, hvad der er yndlingsretten hjemme hos dig.

Du skal skrive dit bud på www.facebook.com/madskoler.