Madskoler i REMA 1000’s butikker!

Madskoler i REMA 1000’s butikker!

Det i denne uge, at du kan finde en lille artikel om Madskoler i REMA 1000´s tilbudsavis. Det fejrer vi med en sjov konkurrence på Madskolers Facebookside!

 

Nu har REMA 1000 butikkerne fået de flotte Madskoleplakater, som sættes op i løbet af ugen! Samtidig kan du læse en lille artikel omkring Madskoler i REMA 1000’s tilbudsavis. Det fejrer vi med en sjov konkurrence på Madskolers Facebookside. Send os et sjovt og kreativt billede af Madskoleartiklen i din REMA 1000 tilbudsavis. Det kan være et selfie med tilbudsavisen eller en anden sjov idé. Et selfie er et selvportræt, snuppet med et håndholdt kamera eller mobiltelefon.

 

Du kan vinde to Magrethe-skåle med aftageligt låg, en flot grillhandske og to viskestykker – alt sammen fra Rosti. Du kan sende dit billede i en Facebookbesked til Madskolers Facebookside, eller du kan sende det til madskoler@lf.dk.  Du må meget gerne skrive dit navn og adresse i beskeden. Vi trækker lod blandt billederne, som vi skal have inden den 30. april. Vinderbilledet uploades på Madskolers Facebook-side. Vi håber på at få en masse gode billeder! Husk du godt må sende flere end et!