Madskoler 2022 – noget at se frem til

Madskoler 2022 – noget at se frem til

Madglade børn landet over venter i spænding for at se, om der kommer en Madskole til deres by til sommer. De første af sommerens Madskoler åbnes d. 20. april 2022 i tidsrummet 13.00-16.00. Hvor der oprettes Madskoler afhænger af, hvor der er frivillige, som vil være med til at give børn en madoplevelse for livet.

Til sommer inviteres børn i alderen 8-12 år igen til at lære om mad hos Madskoler. De enkelte Madskoler afholdes i dagtimerne mandag til fredag. Konceptet er blevet justeret en anelse men rammerne er stadig de samme: Vi mødes i et skolekøkken og hovedaktiviteten er madlavning krydret med masser af sjov, lærerige aktiviteter og en god portion hygge.


Mormor-mad i nye forklædninger
Hvert år udvikles et unikt program for ugen med madlavning, aktiviteter, lege og undervisning. Programmet og opskrifterne til sommerens Madskoler bliver netop nu finjusteret og vi kan forsigtigt løfte sløret for årets tema, der er mormor-mad anno 2022. Det betyder bl.a., at vi kommer til at eksperimentere med en række klassiske retter i nye forklædninger og så skal arbejde med traditioner og det gode værtskab.

 

Vil du være med som frivillig?
Som frivillig instruktør på en Madskole giver du viden om madlavning, kost og sund livsstil videre til børn og unge. Hvert år deltager omkring 500 Madskoleinstruktører. Diversiteten blandt vores skønne instruktører er stor: Vi har både studerende, folk med fuldtidsarbejde, pensionister, forældre der tager på Madskole med deres børn og bedsteforældre der tager af sted med deres børnebørn. Fælles for dem alle er, at de har lysten til at være sammen med børn og lære børn om mad.

Alle instruktører på Madskoler arbejder frivilligt, hvilket er en forudsætning for, at Madskoler kan etableres. Vi vil rigtig gerne have dig med på holdet! Mere information om det at være frivillig her.

 

Få besked om nye Madskoler nær dig
Ønsker du at få besked så snart der åbnes op for en Madskole i nærheden af dig, kan du tilmelde dig Madskolers mailservice her.