Find en Madskole til dit barn

Find en Madskole til dit barn

Princippet for oprettelsen af Madskoler er, at vi afholder Madskoler, hvor der er nok frivillige, som ønsker at være med.

 

 

Find en Madskole

Viser 3 madskoler

uge 8
2600, Glostrup, Glostrup skole Nordvangskolen
3 dage med Madskole
Afholdt
uge 7
6800, Varde, Horne Skole uge 7
3 dage med Madskole
Afholdt
uge 8
9760, Vrå, Vejby Kulturhus, uge 8
3 dage med Madskole
Afholdt

5 hurtige om Madskoler

Alle Madskoler er baseret på frivillig arbejdskraft. Hvor i landet, vi afholder Madskoler, er derfor afhængig af, hvor vi kan finde frivillige til at stå for skolerne. Alle Madskoler registreres her på hjemmesiden så hurtigt, som vi har de frivillige på plads. Hvis man ønsker direkte besked, når der oprettes en ny skole i ens eget lokalområde, kan man tilmelde sig vores gratis mailservice i boksen forneden.

Madskoler afholdes i tidsrummet 9.00-15.30 mandag til fredag. Fredag afsluttes ugen med forældrebesøg.

 

'3 dage med Madskoler' afholdes i mandag til onsdag tidsrummet 9.00-15.00. 


Vores frivillige instruktører møder typisk ind ½-1 time inden børnene kommer og går tilsvarende ½-1 time efter.

Er en skole fuldt booket, kan du skrive dig op til at få besked, hvis skolen får ekstra pladser. Dette sker under tilmeldingsfanen til den enkelte skole. Åbnes der op for ekstra pladser vil disse udbydes efter "først til mølle" princippet.

 

Vi gør opmærksom på, at det er meget sjældent, at vi oplever at få afbud til en skole.

Aktiviteter og opskrifter er målrettet børn i alderen 8-12 år (på Ungdomsmadskoler unge i alderen 13-15). Ligeledes skal aldersgrænsen sikre en homogen børnegruppe. Man skal som udgangspunkt være inden for aldersgrænsen for at komme på Madskole, men enkelte Madskoler vælger at gøre undtagelser. Hvis du gerne vil have et barn med, der er yngre/ældre end den officielle aldersgrænse, skal du kontakte os på madskoler@4h.dk inden du tilmelder dit barn! Vi kontakter instruktørerne på den enkelte skole og melder deres svar tilbage til dig. Instruktørerne bestemmer suverænt, om de ønsker at tillade børn uden for aldersgrænsen. Vi gør desuden opmærksom på, at processen med at få svar fra de frivillige kan tage lidt tid og at vi ikke kan spærre en plads indtil svar er modtaget.

Alle der ønsker at give børn en god oplevelse med mad, måltider og sundhed er velkomne som frivillige på Madskoler. Det kræver ingen særlig uddannelsesmæssig baggrund eller specifikke kompetencer at være frivillig på Madskoler – lysten er det vigtigste! Det er dog et krav, at der kan fremvises en ren børneattest. Læs mere om det at være frivillig her.