Årets Madbog og Ugeprogram er på vej ud til instruktørerne

Årets Madbog og Ugeprogram er på vej ud til instruktørerne

Vi har endelig fået årets eksemplar af Madbogen og Ugeprogrammet fra trykken – og sikke et eksemplar! De er fyldt med lækre opskrifter og sjove aktiviteter, børnene skal igennem på sommerens Madskoler.

 

Årets Madbog er fyldt med lækre opskrifter, der bare venter på at blive lavet. Børnene skal blandt andet lave kulmulefilet, Hulk’s morgenpandekager, mast kylling og grove morgenboller med appelsinhonning. Det er stjernekokken Per Thøstesen, der står bag opskrifterne – han laver normalt mad for Danmarks herrelandshold i fodbold, så mon ikke han har udarbejdet nogle opskrifter, der passer til nogle børn med masser af energi?

 

Ugeprogrammet indeholder alt det, instruktørerne skal vide for at gennemføre Madskoleugen: Der er – naturligvis – et ugeprogram, en introduktion til madskolearbejdet og udførlige beskrivelser af alle de sjove og lærerige aktiviteter børnene skal igennem i løbet af ugen.

 

På Madskolen får alle børnene deres eget eksemplar af Madbogen 2019, så de kan lave alle de lækre retter til deres forældre derhjemme – og I kan godt glæde jer!