Ny dato for tilmelding til sommerens Madskoler

Ny dato for tilmelding til sommerens Madskoler

Grundet den nuværende situation og uvishederne omkring konsekvenserne har vi desværre set os nødsaget til at rykke datoen for offentliggørelsen af sommerens Madskoler - tilmeldingen starter den 15. april 2020.

Hos Madskoler var vi så småt ved at være klar til at åbne op for tilmeldingen til sommerens Madskoler i næste uge. Vi har dog desværre måtte se os nødsaget til at rykke datoen grundet den nuværende situation, coronavirussen har skabt, og uvishederne omkring konsekvenserne.

 

Vi åbner i stedet op for tilmeldingen til sommerens Madskoler en 15. april – og planlægningen fortsætter som hidtil. Vi har derfor en masse Madskoler klar til jer, når vi endelig kan åbne op for tilmelding dertil, og som altid åbner vi op for flere Madskoler frem mod sommeren i takt med, at der er flere, der tilmelder sig som frivillige instruktører. 

Husk, at I kan tilmelde jer vores emailservice: Så får I en mail, hvis/når der bliver åbnet en Madskole i jeres interesseområde. Tilmelding til emailservicen foregår her: https://www.madskoler.dk/