Frivillige deltager i takke-arrangement på Gram Slot og Axelborg

Frivillige deltager i takke-arrangement på Gram Slot og Axelborg

I september måned inviterede Madskoler dette års frivillige instruktører til et tak-for-denne-gang-arrangement på hhv. Gram Slot og Axelborg.

Som tak for de frivillige instruktørers store indsats på sommerens Madskoler blev der i september måned afholdt to arrangementer på hhv. Gram Slot og Axelborg, hvor alle sommerens frivillige var inviteret. Programmet for de to dage var ens, og det var gratis for de frivillige at deltage.

 Som en del af programmet skulle de frivillige evaluere forløbet omkring afholdelse af dette års Madskoler i grupper på en workshop. Derudover fik de frivillige mulighed for at erfaringsudveksle og udveksle sjove anekdoter fra deres oplevelser som Madskoleinstruktør. Afslutningsvistre korte oplæg om ”Kød i kosten”, ”Madspild” og ”At være frivillig i 4H”.

 

Rundvisning på Gram Slot

Torsdag d. 20. september deltog 35 frivillige instruktører i tak-for-denne-gang-arrangementet på Gram Slot. De frivillige blev introduceret til slottet og dets historie af ejer Svend Brodersen, der sammen med sin hustru købte slottet i sommeren 2007. Gram Slot er nu en moderne økologisk landbrugs- og oplevelsesvirksomhed, hvor bygningerne er blevet sat i stand og slotsparken renoveret. Der er indrettet restaurant, hotel og gårdbutik, som de frivillige fik lov til at se nærmere på, da Sanne Brodersen gav dem en rundvisning på slottet. I den lille restaurant blev der serveret frokost for de frivillige, og senere blev der serveret kaffe og frugt.

 

På rundtur i Axelborg-bygningen

Ugen efter blev arrangementet på Axelborg afholdt, hvor mere end 60 frivillige instruktører deltog. Dagen startede ved middagstid, hvor der blev spist frokost på Axelborgs 8. sal med udsigt over hele København. Som en del af arrangementet blev de frivillige instruktører vist rundt i Axelborgs bygning - den nye såvel som den gamle del, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål til rundviserne.

 

Et stort tak til alle frivillige

For aller sidste gang skal der lyde et kæmpe stort TAK til alle de frivillige instruktører, der har doneret en uge af deres sommerferie på at give en flok madglade børn en fantastisk oplevelse i køkkenet med madlavning, ny viden om fødevarer og fysisk aktivitet. Madskoler takker for en fantastisk sommersæson, hvor mere end 2.300 børn var på Madskole..

Forberedelserne til næste års Madskoler er i gang, og vi glæder os til at åbne op for (forhåbentlig) lige så mange Madskoler i sommerferien 2019.

 

Er dit barn interesseret i at komme på Madskole?

Vi afholder fire Madskoler over efterårsferien (uge 42), fordelt i Greve, København, Køge og Roskilde, og der er stadig få ledige pladser på et par af skolerne. For at læse mere og tilmelde dit barn, klik her.