Find Madbogen 2015 online!

Find Madbogen 2015 online!

Hvert år bliver der lavet en Madbog med sunde, nærende og velsmagende opskrifter til brug på Madskoler rundt i hele landet. Madbogen 2015 er ingen undtagelse. Opskrifterne der er udarbejdet gennem et samarbejde mellem Landbrug & Fødevarer, 4H og REMA 1000 er overskueligt sat op og nemme at gå til for børn i alderen 8-12.

 

Madbogen indeholder forskellige sunde forslag til blandt andet søde sager og livretter. De børn, der har været på Madskole i sommeren 2015, er blevet spurgt om, hvilke opskrifter de syntes var de bedste. Blandt de største hits var Per T’s pastapenne, Fiskefrikadeller og kylling i karry. Flere hundrede børn har lært at lave disse retter helt fra bunden samt fået muligheden for at sætte deres eget præg på, hvad man ellers kan tilføre opskrifterne af spændende krydderurter og grøntsager.

 

Kunne du tænke dig at afprøve dette års opskrifter derhjemme og imponere dine forældre, så download Madbogen 2015. Slå dig løs og prøv dig frem, så du kan give opskrifterne i Madbogen dit helt personlige præg. God fornøjelse!

Download: Madbogen 2015