Spørgsmål vedr. tilmelding

Vi ønsker, at det skal være så nemt som muligt at bestille plads på Madskoler her fra hjemmesiden. Oplever du mod forventning tekniske problemer med din tilmelding, hører vi meget gerne fra dig. Send en mail med beskrivelse af eventuelle fejl til madskoler@4h.dk, så vil vi følge op hurtigst muligt.

NEDENFOR DE 5 MEST STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR

I hvilket tidsrum afholdes Madskoler?

Madskoler på Sjælland, Fyn og i Jylland afholdes i tidsrummet 9.00-15.30. På Bornholm starter og slutter de ½ time tidligere – altså 8.30-15.00. Fredag afsluttes ugen med forældrebesøg.
Vores frivillige instruktører møder typisk ind ½-1 time inden børnene kommer og går tilsvarende ½-1 time efter.

Kan man komme på venteliste til en Madskole?

Vi oplever meget sjældent at få afbud til en Madskole, og da Madskoler er et projekt med begrænsede midler, baseret på frivilligt arbejde, har vi valgt at spare den administrative byrde med ventelister væk. Det er derfor desværre ikke muligt at komme på venteliste. 

Mit barn er yngre/ældre end Madskolers aldersgrænse - er det alligevel muligt at blive tilmeldt?

Aktiviteter og opskrifter er målrettet børn i alderen 8-12 år (på Ungdomsmadskoler unge i alderen 13-15). Ligeledes skal aldersgrænsen sikre en homogen børnegruppe. Man skal som udgangspunkt være inden for aldersgrænsen for at komme på Madskole, men enkelte Madskoler vælger at gøre undtagelser. Hvis du gerne vil have et barn med, der er yngre/ældre end den officielle aldersgrænse, skal du kontakte os på madskoler@lf.dk inden du tilmelder dit barn! Vi kontakter instruktørerne på den enkelte Madskole og melder deres svar tilbage til dig. Instruktørerne bestemmer suverænt, om de ønsker at tillade børn uden for aldersgrænsen.

Hvorfor er der ikke en Madskole i min by / kommer der en Madskole i min by?

Alle Madskoler er baseret på frivillig arbejdskraft. Hvor i landet, vi afholder Madskoler, er derfor afhængig af, hvor vi kan finde frivillige til at stå for skolerne. Alle Madskoler registreres her på hjemmesiden så hurtigt, som vi har de frivillige på plads. Hvis man ønsker direkte besked, når der oprettes en ny Madskole i ens eget lokalområde, kan man tilmelde sig vores gratis mailservice

Hvem kan blive frivillig?

Alle der ønsker at give børn en god oplevelse med mad, måltider og sundhed er velkomne som frivillige på Madskolerne. Det kræver ingen særlig uddannelsesmæssig baggrund eller specifikke kompetencer at være frivillig på en Madskole – lysten er det vigtigste! Det er dog et krav, at der kan fremvises en ren børneattest.