Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.madskoler.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Lars Sonne Hansen, forstander Suhrs Madakademiet

Børn og unge har lyst til og brug for at lære at lave mad - og til at spise den sammen.

At lave mad er både kreativt og håndgribeligt og kan være en vigtig afkobling fra mere teoretisk læring. Det efterfølgende måltid rummer både sociale og sanselige oplevelser – og så er der masser af kultur og historie knyttet til den mad vi spiser.

Derfor er det vigtigt at vi har Madskolerne – et lystbetonede tilbud til børn og unge der vil lære at lave mad.
At kunne lave mad handler om andet og mere end at kunne følge en opskrift. På Madskolerne kan børn og unge hakke, snitte, bage, koge og stege - eksperimentere, smage og lege med maden.

Gennem at lave mad sammen, får de også forudsætninger for at leve et godt liv med sanselige oplevelser og nydelse. Og kan man lave mad, kan man også være med til at sundere madvaner og sikre mindre madspild. Så det er bare om at komme i gang med at finde den nærmeste Madskole – eller starte en ny i nærhed af dig!