Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.madskoler.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Ghita Parry

Madskoler tager børns åbenhed og nysgerrighed og lærelyst alvorligt. På Madskoler lærer børnene vigtige kundskaber, der ikke kun handler om mad og måltider, men også om socialt samspil og fællesskab.

Mad og måltider er kernepunkter i vores hverdag og i vores sundhed. Børn, der kan lave og servere god og sund mad, har gode forudsætninger for at få et godt hverdagsliv. Måske kan de også lære forældrene en ting eller to om god mad, om nye retter, madspild og økologi? Og måske får flere børn interessen for at søge en uddannelse og karriere som kost-, ernærings- og sundhedsfaglig. Vi har brug for alle de dygtige hænder og hoveder, vi kan få.

Som formidler af fællesskaber har mad og måltider en helt unik kvalitet. Vi lærer noget om os selv og om hinanden, når vi laver mad sammen. Vi lærer noget om vores egen kultur og om andre kulturer. Vi giver noget videre og udvikler os, når vi spiser sammen.

Alt det kan jeg kun bakke op om, og derfor er jeg en glad ambassadør for Madskoler.