Sponsorer og ambassadører

Madskoler udbydes af 4H i et ikke profitskabende samarbejde med Landbrug & Fødevarer og REMA 1000. Madskoler er støttet af samarbejdspartnere og sponsorer, ligesom en række ambassadører er med til at sprede budskabet om Madskoler.

Madskolers samarbejdspartnere:

Fødevarestyrelsen
Hos Madskoler tager vi udgangspunkt i de officielle anbefalinger fra Fødevarestyrelsen, når vi planlægger aktiviteter og undervisning til Madskoler. Vi er rigtig stolte af det langvarige samarbejde, vi har med Fødevarestyrelsen. Læs også enhedschef i Fødevarestyrelsens, Anne Pøhl Enevoldsen, skriv om at være Madskoleambassadør.

Landbrugslotteriet
Landbrugslotteriet er en aktiv samarbejdspartner for Madskoler. Landbrugslotteriet hjælper bl.a. med at kommunikere omkring aktiviteten. I 2021 modtog Madskoler en flot stor donation fra Fødevareministeren via overskudsmidler fra Landbrugslotteriet. Vi er stolte over, at have fået Landbrugslotteriet som samarbejdspartner.

Madskoler er støttet af:  

I 2022 fik Madskoler støtte til udvikling af madskoler.dk under projektoverskriften "Næste Generation" fra FÆLLESFONDEN Mellem Søren Chr. Sørensen og hustrus Mindefond og Foreningen af jydske Landboforeninger samt Landbrugets Kulturfond og Andelsforeningernes Humanitære og Kulturelle Fond. Begge fonde støttede udviklingen af det nye koncept Madskoler Derhjemme i 2021 samt tilblivelsen af '3 dage med Madskoler' i 2020.

Madskolers ambassadører

En række vigtige nøglepersoner på fødevare- og sundhedsområdet er med til at sprede det positive budskab om Madskoler. Læs mere om vores Madskole-ambassadørerne her.

Vil du bakke op om Madskoler?

Er din virksomhed interesseret i at være sponsor for Madskoler, kan du kontakte projektkoordinator Line Munk Damsgaard på e-mail lda@lf.dk eller telefon nr. 24257456.