Ny dato for tilmelding til sommerens Madskoler

Grundet den nuværende situation og uvishederne omkring konsekvenserne har vi desværre set os nødsaget til at rykke datoen for offentliggørelsen af sommerens Madskoler - tilmeldingen starter den 15. april 2020.

Hos Madskoler var vi så småt ved at være klar til at åbne op for tilmeldingen til sommerens Madskoler i næste uge. Vi har dog desværre måtte se os nødsaget til at rykke datoen grundet den nuværende situation, coronavirussen har skabt, og uvishederne omkring konsekvenserne.

Vi åbner i stedet op for tilmeldingen til sommerens Madskoler en 15. april – og planlægningen fortsætter som hidtil. Vi har derfor en masse Madskoler klar til jer, når vi endelig kan åbne op for tilmelding dertil, og som altid åbner vi op for flere Madskoler frem mod sommeren i takt med, at der er flere, der tilmelder sig som frivillige instruktører. 

Husk, at I kan tilmelde jer vores emailservice: Så får I en mail, hvis/når der bliver åbnet en Madskole i jeres interesseområde. Tilmelding til emailservicen foregår her: https://www.madskoler.dk/tilmeld-dit-barn/fa-besked-om-nye-madskoler/

Seneste Nyt

Madskoler aflyses i efterårsferien
30. sep, 2020, 01:23

Godt 500 børn og 200 frivillige er tilmeldt ’3 dage med Madskoler’ i efterårsferien. Men stigende smitte i samfundet og generel usikkerhed får arrangørerne til at aflyse arrangementerne. Det er anden gang i år, at parterne bag Madskoler må aflyse på grund af den generelle COVID-19-sitiation.


Forældre er trygge ved Madskoler
03. sep, 2020, 09:40

Det er en god og tryg oplevelse at sende sit barn på Madskole. Det viser en forældreevaluering af dette års særlige udgave af de populære Madskoler som måtte ændres på grund af Covid-19. Der er stadig mulighed for at sende børnene på den særlige "3 dage med Madskoler" i efterårsferien.


Særudgave af Madskoler indtager skolekøkkener landet over denne uge
03. aug, 2020, 12:19

Denne sidste sommerferieuge får knap 300 børn lærerige oplevelser med mad på ’3 dage med Madskoler’. Aktiviteten erstatter de populære Madskoler som i år er blevet aflyst på grund af COVID-19.


Særudgave af Madskoler for børn i sommerferien
24. jun, 2020, 11:26

’3 dage med Madskoler’ er navnet på en 3-dages aktivitet for børn i alderen 8-12 år, hvor de kan få gode oplevelser med mad. Aktiviteten erstatter de populære Madskoler som i år er blevet aflyst på grund af COVID-19.


PRESSEMEDDELELSE: Madskoler i sommerferien aflyses
13. maj, 2020, 09:58

Den populære sommerferieaktivitet Madskoler aflyses. Tryghed og sikkerhed for frivillige og børn kommer først og usikkerheden omkring retningslinjerne er for store, er begrundelsen.