Så er Madbogen 2017 online!

Der har været gang i gryderne og røg i køkkenerne på årets Madskoler. Vi håber, at Madbogen 2017 vil inspirere til endnu mere madlavning derhjemme.

Madbogen 2017 har været udgangspunktet for børnenes køkkeneventyr på årets Madskoler og er propfyldt med masser af gode opskrifter specielt udviklet til børn samt gode tips og tricks om madlavning, sundhed og råvarer, der kan gøre det sjovere og nemmere at lave mad. Madbogen byder blandt andet på mange favoritter, herunder en af de helt store morgenmadshits, fodboldlandsholdets formidable favoritgrød samt de søde og kølige yndlingssnacks, kiwi-is med chokolade- og nøddeovertræk. Alle opskrifterne er udviklet til at passe ind i en sund livsstil med varieret kost – og alle hovedmåltiderne er nøglehulsmærkede.

Madbogen 2017 er nu frit tilgængelig for alle interesserede børn og voksne og kan downloades på linket herunder.

Download dette års Madbog lige her

Seneste Nyt

Gavmilde festivalgæster elsker at bo i luksus-grisehytter
09. jan, 2020, 03:25

Festivalgæster på Smukfest har i år givet rekordhøje beløb for at bo i Danish Crowns luksuriøst indrettede originale frilands-grisehytter, der er solgt til fordel for projektet Madskoler.


Bred politisk aftale giver håb om flere Madskoler
09. jan, 2020, 01:54

Landbrug & Fødevarer glæder sig over den nye aftale for frivilligt arbejde, som regeringen sammen med Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre netop har indgået. Aftalen kan betyde frivillige hænder til næste års Madskoler.


Så er Madbogen 2017 online!
09. jan, 2020, 01:52

Der har været gang i gryderne og røg i køkkenerne på årets Madskoler. Vi håber, at Madbogen 2017 vil inspirere til endnu mere madlavning derhjemme.


Ny undersøgelse: Børn vil gerne være med til at lave mad
09. jan, 2020, 01:50

Børn vil gerne lave mere mad sammen med deres forældre. Det viser en ny analyse, som Analyse Danmark har lavet for Landbrug & Fødevarer.