Sponsorer og ambassadører

Madskoler er støttet af:  

  • Danish Crown Beef 
  • Dansk Gartneri / Sæson
  • Danske Æg
  • F&H
  • Danmarks Fiskeriforening PO
  • Lehnsgaard
  • Mejeriernes skolemælksordning
  • Tamaco A/S
  • Tulip Food Company

I 2020 har Madskoler fået støtte til det nye koncept '3 dage med Madskoler' fra FÆLLESFONDEN Mellem Søren Chr. Sørensen og hustrus Mindefond og Foreningen af jydske Landboforeninger. Ligeledes har Madskoler i 2020 opnået støtte fra Landbrugets Kulturfond samt Andelsforeningernes Humanitære og Kulturelle Fond.

Herudover samarbejder Madskoler med Fødevarestyrelsen.

Du kan læse om de enkelte sponsorer, ambassadører og samarbejdspartnere i menuen til venstre.

Er din virksomhed interesseret i at blive sponsor for Madskoler kan du kontakte projektkoordinator Line Munk Damsgaard på e-mail lda@lf.dk eller telefon nr. 3339 4087.

En række Madskole-ambassadører er med til at sælge det positive budskab om Madskoler. Læs mere om vores Madskole-ambassadørerne her.

Madskoler samarbejder med Fødevarestyrelsen. Fødevarestyrelsens mål er at sikre børn og voksne sunde og sikre fødevarer, oplyse om sunde madvaner og beskytte forbrugerne mod vildledende markedsføring af fødevarer.

En række Madskole-ambassadører er med til at sælge det positive budskab om Madskoler.

Danish Crown sponsorerer Madskoler, så vi hvert år kan lave lækre retter med oksekød. I 2019 lavede vi eksempelvis Terminatoræg med oksekød, som børnene var helt vilde med!

Dansk Gartneri er en frivillig medlemsorganisation, der fungerer som forum for en konstruktiv dialog mellem erhvervet og dets "stakeholdere". Dansk Gartneri vægter nærhed og synlighed til medlemmerne højt.

Danske Æg sponsorerer Madskoler, så vi hvert år kan lave lækre retter med æg med børnene. I 2019 var ægget og æggets egenskaber en del af undervisningen, ligesom børnene viste deres nyerhvervede viden om æg frem til forældrearrangementet.

F&H


Hvert år bidrager F&H of Scandinavia til, at Madskoler kan forkæle vores fantastiske frivillige instruktører med en gave efter Madskolens afholdelse.

Danmarks Fiskeriforening PO er en af Madskolers sponsorer, og vi har selvfølgelig fokus på, at børnene laver en lækker ret med fisk og lærer en masse om fisk, mens de er på Madskole.

Lehnsgaard sponsorerer Madskoler, hvorfor børnene kan bruge de lækre produkter derfra, mens de er på Madskole.

Madskoler bliver sponsoreret af Mejeriernes Skolemælksordning, hvorfor børnene kan få mælk til frokosten hver dag på Madskoler.

Madskoler sponsoreres af Tulip Food Company, hvorfor vi kan lave lækre retter med gris på Madskoler. I 2019 lavede børnene blandt andet pasta penne med bacon på Madskoler.

Tamaco støtter Madskoler med produkter under konceptet Peter og Lenes Frilandsgris.